KURSER

Herunder kan du se hvilke kurser vi tilbyder; er der noget du savner er du altid velkommen til at kontakte os her.

L-AUS / DS-EN 50110

Det lovpligtige L-AUS kursus for alle der arbejder på idriftsatte anlæg; såvel under spænding som spændingsløst. Vi kommer ud til dig og holder et kursus for medarbejderne. Skriv til os for at aftale et tidspunkt.

L-AUS Online

L-AUS-kurser er lovpligtige for alle, der arbejder på idriftsatte anlæg – både under spænding og spændingsløst. Nu kan du genopfriske din viden hurtigt og effektivt med vores L-AUS onlinekursus. Kontakt os, hvis du ønsker adgang til kurset til flere medarbejdere.

Elsikkerheds-kursus

Elsikkerhedskurset er for operatører og personale uden el-faglig baggrund, der arbejder på/med elektriske installationer og anlæg. Skriv til os for at aftale et tidspunkt for kurset.

Installations-bekendtgørelsen

Få styr på den nye bekendtgørelse i relation til dit konkrete arbejde. Skriv til os for at arrangere et kursus for medarbejderne i din virksomhed.

Eftersyn af tekniske hjælpemidler

Målet med kurset er at instruere én eller flere personer til at udføre eftersyn af håndværktøj. Skriv til os for at aftale et tidspunkt for kurset.

Måleteknik

Få kendskab til installationsbekendtgørelsens krav til eftersyn og afprøvning af installationer samt kendskab til den praktiske udførelse af målingerne. Skriv til os for at aftale et tidspunkt for kurset.

AUS-kursus

Vi klæder dine medarbejdere på til at arbejde sikkert på anlæg. Skriv til os for at arrangere en kursusdag.

Førstehjælp

Klæd dine medarbejdere på til førstehjælp ved ulykker. Skriv til os for at arrangere et førstehjælpskursus.

Dimensionering

Målet med kurset er at skabe en forståelse af arbejdet der ligger til grund for de arbejdsopgaver, der udføres dagligt. Skriv til os for at arrangere et kursus for dine medarbejdere.

Åbne Kurser

Kurser i Farum, Esbjerg, Århus & Odense og nu også sammen med Solar skolen!

AUS Online

Genopfrisk din viden om sikkert arbejde på elektriske anlæg hurtigt og effektivt, når det passer dig. Skriv til os, hvis du ønsker adgange til flere medarbejdere.