L-AUS Online

L-AUS Online

L-AUS kurset (DS – EN 50110-1) for alle der arbejder på idriftsatte anlæg; såvel under spænding som spændingsløst.

FORMÅL

L-AUS kurset skal skabe kendskab til, eller genopfriske kendskabet til arbejde på idriftsatte installationer, således disse arbejder kan gennemføres uden at gå på kompromis med egen sikkerhed eller materialets beskaffenhed.

L-AUS KURSETS INDHOLD

Gennemgang af arbejde på eller nær ved lavspændingsanlæg (DS – EN 50110-1).
Nødvendigt værktøj og udrustning
Strømskader
Årsager til EL-ulykker
Valg af egnede måleinstrumenter
Livreddende førstehjælp ved el-ulykker
10 gode råd

VARIGHED

Kurset kan gennemføres på ca. 1,5 time.

Undervisningsformen er lagt op til at komme så nær på et “Live” kursus som man kan. Dvs. at vi har filmet to af vores kursusholdere, der underviser. Således at det ikke blot er tekst og kedelig oplæsning. Men kurset er gjort så levende og interessant som muligt !
Kurset er opdelt i flere afsnit og efter hvert afsnit er der en test.

VIGTIGT

Når man tilmelder sig kurset, er det vigtigt at man gør det med en privatmailadresse og kodeord. Der efter vil man modtage en mail, i hvilken man skal bekræfter sin mail. Det er vigtigt at man gør dette før man begynder kurset, ellers kan vi ikke gemme kursusbeviset.

Når du går i gang med selve kurset er det vigtigt at du efter hver lektion, når du har set filmen og besvaret spørgsmålene, trykker på Afslut og fortsæt oppe i toppen af skærmen og derved kommer du videre til næste lektion.

Når kurset er færdigt har du mulighed for at downloade kursusbeviset og det anbefaler vi at du gør, derefter kan det jo printets ud med det samme og lægges i KLS mappen. Har man husket at bekræfte sin mailadresse, kan man altid tilgå beviset senere, ved at logge sig på med mailadresse og password.

elinstallation-1_381

online laus kursus

Du og dine medarbejdere kan købe adgang til jer selv når som helst. klik på boksen nedenunder for at komme til online Laus hjemmesiden!
Vil du købe flere licenser på en gang. så kontakt os her.

Hvordan køber man et Online Kursus ?

Et online kursus kan købes ved, at man som privatperson logger sig på og betaler med et kreditkort.

Ønsker man derimod at købe flere kurser (licenser), så tag endelig kontakt til os info@elkursus.dk
Så sender vi det ønskede antal licenser og jeres kursister kan logge på med den aftalte kuponkode.

Hvordan foregår Online Kurser?

Et online kursus kan tilgås når som helst, hvor som helst, af alle dine medarbejdere hver især. De modtager hver et brugernavn og et password, og har fri adgang til kursusmaterialet.