2019 bliver et vigtigt år

Vi hos Elkursus håber i alle er kommet godt og mætte over julen og nytåret. 2019 bliver på mange måder et vigtigt år. Den nye El bekendtgørelse træder endelig i kraft, og vi skal til at ændre lidt på grundlaget for vores el installationer.

Der er mange ændringer i forbindelse med overgangen. Mange små ændringer som vi på en eller anden måde allerede gør, men også nogen større ændringer hvor vi skal ændre på vores metoder og beregninger.

Bolig installationer udgør en stor del af installationsbranchen. om det er huse, lejligheder eller lignende så bliver der bygget meget af den slags. Før i tiden når man skulle bygge en bolig skulle man følge de regler der stod i Kap. 801 i Stærkstrømsbekendtgørelsen. Dette kapitel finder du ikke i standarden HD60364 som den nye bekendtgørelse peger på. Så hvad skal vi gøre nu?

Bek. 1082, i daglig tale installationsbekendtgørelsen, har et nyt boligkapitel hvor den lister de nye boligkrav op såsom stikkontakt antal, gruppefordeling og lignende. Men dette kan ikke stå alene. når vi skal bygge nye installationer skal vi også kigge på standarden hHD60364 og den kommer med flere krav der kommer til at berøre en bolig.

Vil i gerne opdateres i hvordan vi laver fremtidens boliger, og også hvad den nye standard har af betydning for andet end boliger, så kontakt os. og så kan vi sætte et kursus sammen som passer præcis til jer og jeres virksomhed. sådan at i er opdateret på arbejdet og dets regler i jeres hverdag.

 

»” target=”_self” class=”fl-button” role=”button”>
Næste